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Capodanno Piccolo Padre
- Via Principe Eugenio, 2, Milano, Milano, Italy
- +39 02 349 4906 3289348359
#Descrizione
Per il capodanno 2024 nel nostro ristorante, a due passi da Corso Sempione, potrete assaporare ricette tradizione e golose sia di carne che di pesce con musica dal vivo.
Per il capodanno 2024 nel nostro ristorante, a due passi da Corso Sempione, potrete assaporare ricette tradizione e golose sia di carne che di pesce con musica dal vivo.
- Menu di carne e pesce
- Atmosfera calda ed accogliente
- Materie prime di prima qualità
- Musica dal vivo
Our restaurant is located in via Cenisio (ang. Principe Eugenio) in Milan.
The rooms are air conditioned to ensure maximum comfort. We specialize in gluten-free cuisine and recipes for celiacs.
IL PICCOLO PADRE New Year's Eve menu 2024
APPETIZERS Prawns with fresh artichokes sautéed in a pan Fine de claire oysters Fried gnocco with culatello from Zibello RE Mediterranean tuna and avocado tartare
FIRST Costa Smeralda style paccheri with lobster, clams, prawns and cherry tomatoes Saffron risotto with veal ossobuco ragout
SECONDS Baked amberjack fillet with vegetables Beef fillet medallion with green pepper and rosemary
SIDE DISHES Mixed salad Baked new potatoes
DESSERT Lemon sorbet Panettone with Chantilly
PORK SAUSAGE WITH LENTILS
SPARKLING WINE AND BEVERAGE
LIVE MUSIC
€85 per person
€85 per person
- Menu di carne e pesce
- Atmosfera calda ed accogliente
- Materie prime di prima qualità
- Musica dal vivo
Our restaurant is located in via Cenisio (ang. Principe Eugenio) in Milan.
The rooms are air conditioned to ensure maximum comfort. We specialize in gluten-free cuisine and recipes for celiacs.
IL PICCOLO PADRE New Year's Eve menu 2024
APPETIZERS Prawns with fresh artichokes sautéed in a pan Fine de claire oysters Fried gnocco with culatello from Zibello RE Mediterranean tuna and avocado tartare
FIRST Costa Smeralda style paccheri with lobster, clams, prawns and cherry tomatoes Saffron risotto with veal ossobuco ragout
SECONDS Baked amberjack fillet with vegetables Beef fillet medallion with green pepper and rosemary
SIDE DISHES Mixed salad Baked new potatoes
DESSERT Lemon sorbet Panettone with Chantilly
PORK SAUSAGE WITH LENTILS
SPARKLING WINE AND BEVERAGE
LIVE MUSIC
€85 per person
€85 per person
Ecco 30 secondi di alcune delle canzoni che ascolterai sicuramente durante la serata
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