La Bettolina

Capodanno La Bettolina

La Bettolina - Gaggiano

Noi crediamo nel bisogno di tornare a contatto con la natura e le origini del fare contadino. Il nostro sogno è diventare un ritrovo per chi vuole passare un momento fuori dal centro urbano, il nostro obiettivo è “lo star bene”. La nostra sostenibilità coinvolgendo aziende del territorio rivisitando i piatti della tradizione Italiana e inserendo nella selezione di materie prime tagli pregiati di carni internazionali. Amiamo le cotture come l’affumicatura. Le nostre paste, i lievitati e i nostri dolci sono quotidianamente fatti da noi. La selezione Vino è accurata. Siamo in continua trasformazione e miglioramento, tanto da farvi tornare nuovamente e regalarci l’appellativo di “come a casa”.

La Bettolina is in Gaggiano, on the Vigevano provincial road and overlooks the Naviglio Grande.

New Year's Eve Dinner

MENU

Welcome

Chef's entrè with welcome glass "Prosecco Docg Mas de Fer di Andreola"

 

Appetizers

Sweetbread karage, quinoa and mango chutney Mushroom tartetatin with "Tabaccaro" cheese fondue

 

First Courses

Carnaroli risotto "Antica Riserva Gorini" with venison ragout, its jus and blueberry coulis

Cappelletti stuffed with Capon and its Consommè

 

Second Courses

Boned pheasant roulade stuffed with plums and lard accompanied by smoked sweet potato puree

 

Before Desserts

Panettone ice cream from the "Terra" ice cream parlor 3 red prawn cones

 

Dessert

Bavarian Yogurt, Dates, Honeycomb, Hazelnut crumble

Panettone & Mascarpone cream

 

At midnight

Cotechino & Lentils according to tradition

 

€85 per person

Only the Tasting Menu is available

(Included cover charge, coffee, a bottle of water for every two people)

Arrival time 8.00 pm for all guests

New Year's Eve Dinner
  • €85 per person (Included cover charge, coffee, a bottle of water for every two people)
  • Arrival time 8.00 pm for all guests

La Bettolina is in Gaggiano, on the Vigevano provincial road and overlooks the Naviglio Grande.

New Year's Eve Dinner

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Welcome

Chef's entrè with welcome glass "Prosecco Docg Mas de Fer di Andreola"

 

Appetizers

Sweetbread karage, quinoa and mango chutney Mushroom tartetatin with "Tabaccaro" cheese fondue

 

First Courses

Carnaroli risotto "Antica Riserva Gorini" with venison ragout, its jus and blueberry coulis

Cappelletti stuffed with Capon and its Consommè

 

Second Courses

Boned pheasant roulade stuffed with plums and lard accompanied by smoked sweet potato puree

 

Before Desserts

Panettone ice cream from the "Terra" ice cream parlor 3 red prawn cones

 

Dessert

Bavarian Yogurt, Dates, Honeycomb, Hazelnut crumble

Panettone & Mascarpone cream

 

At midnight

Cotechino & Lentils according to tradition

 

€85 per person

Only the Tasting Menu is available

(Included cover charge, coffee, a bottle of water for every two people)

Arrival time 8.00 pm for all guests

New Year's Eve Dinner
  • €85 per person (Included cover charge, coffee, a bottle of water for every two people)
  • Arrival time 8.00 pm for all guests

Ecco 30 secondi di alcune delle canzoni che ascolterai sicuramente durante la serata

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