Capodanno Da Ilia
- Via Lecco, 1, Milano, Milano, Italy
- 02 8277 7025 +39 389 588 8433
#Descrizione
Le nuove generazioni da Ilia portano avanti con impegno e passione la tradizione della cucina Toscana aggiungendo un tocco di milanesità al menù rafforzando ancor di più il legame fra i due territori. Festeggiate Da Ilia. Musica live, cena cantata e djset.
- Autentica cucina della tradizione toscana e milanese
- Atmosfera calda ed accogliente
- Ambiente vivace e dinamico
- Ottima scelta di vini
FROM ILIA NEW YEAR'S EVE MENU
ENTRÉE PARMESAN BUBBLE ON CARAMELIZED ONION
APPETIZERS MOUNTAIN CHEESE SOUFFLÉ WITH 24-MONTH PARMESAN CREAM WITH TRUFFLE
KNIFE-STUFFED CHIANINA BEEF WITH GOOSE FOIE GRAS
FIRST COURSES SAFFRON RISOTTO WITH ORANGE ZEST AND BLACK TRUFFLE LEAVES
BRONZE-DRAWN PACCHERI FROM GRAGNANO FILLED WITH PORCINI MUSHROOMS AND RICOTTA ON A BED OF JUS DE VIANDE
MAIN COURSE PRUSSIAN ANGUS FILLET WITH SAFFRON CREAM AND CRISPY CHEEK, ACCOMPANIED BY DUCHESS POTATOES
ARTISAN PANETTONE WITH MASCARPONE
COTECHINO AND MIDNIGHT LENTILS
Water and coffee included - wine and soft drinks not included
- Autentica cucina della tradizione toscana e milanese
- Atmosfera calda ed accogliente
- Ambiente vivace e dinamico
- Ottima scelta di vini
FROM ILIA NEW YEAR'S EVE MENU
ENTRÉE PARMESAN BUBBLE ON CARAMELIZED ONION
APPETIZERS MOUNTAIN CHEESE SOUFFLÉ WITH 24-MONTH PARMESAN CREAM WITH TRUFFLE
KNIFE-STUFFED CHIANINA BEEF WITH GOOSE FOIE GRAS
FIRST COURSES SAFFRON RISOTTO WITH ORANGE ZEST AND BLACK TRUFFLE LEAVES
BRONZE-DRAWN PACCHERI FROM GRAGNANO FILLED WITH PORCINI MUSHROOMS AND RICOTTA ON A BED OF JUS DE VIANDE
MAIN COURSE PRUSSIAN ANGUS FILLET WITH SAFFRON CREAM AND CRISPY CHEEK, ACCOMPANIED BY DUCHESS POTATOES
ARTISAN PANETTONE WITH MASCARPONE
COTECHINO AND MIDNIGHT LENTILS
Water and coffee included - wine and soft drinks not included
Ecco 30 secondi di alcune delle canzoni che ascolterai sicuramente durante la serata
No products were found of this vendor!