Capodanno Masu Masu
- Via Vigevano, 18, Milano, Milano, Italy
- +39 02 8088 9147
#Descrizione
Un menu degustazione con Show Cooking che abbraccia la Wagyu in tutte le sue forme e sfumature, accompagnato da una selezione accurata di vini e sakè giapponesi. La carne più pregiata del Giappone diventa la protagonista assoluta della serata, declinata in una varietà di modi che vi sorprenderanno e delizieranno.
Un menu degustazione con Show Cooking che abbraccia la Wagyu in tutte le sue forme e sfumature, accompagnato da una selezione accurata di vini e sakè giapponesi. La carne più pregiata del Giappone diventa la protagonista assoluta della serata, declinata in una varietà di modi che vi sorprenderanno e delizieranno.
- Per chi ama il Wagyu
- Cucina giapponese
- Locale di design
- tagli di carne pregiatissimi
TENOHA MILAN has opened its new Japanese restaurant MASU MASU. An electrifying new chapter with a completely renewed concept and look, the result of the dynamic collaboration with Teiji Nakamura and Time & Style, a Tokyo-based design brand that embodies traditional Japanese craftsmanship and aesthetic simplicity.
Close your eyes and imagine tasting Wagyu in various ways: sushi, raw, grilled, shabu shabu, toubanyaki and more.
Join us on December 31, 2024 starting at 8:00 pm for an unforgettable New Year's Eve in full Japanese style.
MASU MASU
NYE DINNER MENU
- Aperitivo
- Wagyu Appetizers Tris: Roast Beef, Tartare, Cutlet
- Scallops & Sea Urchins Carpaccio
- Wagyu Steak Ichibo
- Wagyu Shabu Shabu (Japanese hotpot)
- Wagyu Houbayaki (show cooking on grill with houba leaf)
- Wagyu Sudachi Soba noodles
- Wagyu & Seafood Nigiri
- Dessert 120€ - water and couvert included
120€ - water and couvert included
- Per chi ama il Wagyu
- Cucina giapponese
- Locale di design
- tagli di carne pregiatissimi
TENOHA MILAN has opened its new Japanese restaurant MASU MASU. An electrifying new chapter with a completely renewed concept and look, the result of the dynamic collaboration with Teiji Nakamura and Time & Style, a Tokyo-based design brand that embodies traditional Japanese craftsmanship and aesthetic simplicity.
Close your eyes and imagine tasting Wagyu in various ways: sushi, raw, grilled, shabu shabu, toubanyaki and more.
Join us on December 31, 2024 starting at 8:00 pm for an unforgettable New Year's Eve in full Japanese style.
MASU MASU
NYE DINNER MENU
- Aperitivo
- Wagyu Appetizers Tris: Roast Beef, Tartare, Cutlet
- Scallops & Sea Urchins Carpaccio
- Wagyu Steak Ichibo
- Wagyu Shabu Shabu (Japanese hotpot)
- Wagyu Houbayaki (show cooking on grill with houba leaf)
- Wagyu Sudachi Soba noodles
- Wagyu & Seafood Nigiri
- Dessert 120€ - water and couvert included
120€ - water and couvert included
Ecco 30 secondi di alcune delle canzoni che ascolterai sicuramente durante la serata
No products were found of this vendor!